PEMINAT SETIA

Tuesday, July 20, 2010

Ceramah kerjaya dalam bidang ICTHari ini, 20 Julai, team TIMES yang merupakan anak syarikat NSTP telah datang ke sekolah untuk menyampaikan kerjaya dalam bidang ICT. Pelajar yang dipilih adalah pelajar dari kelas 4 dan 5 Persona, Iswara dan Wira. Ceramah telah disampaikan oleh En Khawarizmi, turut hadir adalah krew beliau seramai 3 orang.

Konsultant ini telah dilantik oleh KPerak dan bertanggungjawab untuk memberi maklumat berkaitan dengan bidang ICT kepada para pelajar. SMKKH merupakan sekolah ke 14 dalam negeri Perak yang telah dijelajahi oleh teamn ini. Para pelajar bolehlah melayari laman sesawang www.afterschool.my untuk mendapatkan pelbagai maklumat berkaitan IPT, biasiswa, program yang ditawarkan oleh IPT, dan macam-macam lagi.

Tentang Blog Sensasi

Saya suka menulis. Blog ini merupakan blog personal dan apa sahaja yang dituliskan di sini tiada kaitan dengan sesiapa samada secara langsung atau tidak. Elakkan kontroversi dan saya hanya mahu berblogging dan meluahkan isi hati dari sisi pandangan tersendiri. Moga kita saling menghormati dan menyayangi. Mesej keamanan dari Blog Effa Rina My Sensational Blog Zone.

This is a personal blog. The opinion expressed here represent my own and not those of the other persons.

Blog Archive

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP